Renovex 2000 Kft.

5000 Szolnok Botond utca 19.

+36 70 630 5547

+36 30 328 5525

info@renovex.hu

megrendeles@renovex.hu

Rólunk, Dolgozóinkról

Harminc éve azért dolgozunk, hogy kiszolgáljuk vevőink igényeit. A légpórusképzés kis szelete az építőiparnak, azonban ha nem alkalmaznák, gyorsan kiderülne milyen fontos részlet is. Harminc év alatt Magyarország műemlékei és lakóépületei létrehozásához, megújulásához és állagmegóvásához nagymértékben hozzájárultunk nagysikerű termékeinkkel.

A Renovex termékei évek óta stabilan helyt állnak a piacon, köszönhetően a jó minőségnek, a korszerű környezetbarát összetételnek és nem utolsó sorban a kedvező árnak. Nagy örömünkre nem csak az megrendelők elégedettek a termék által produkált eredménnyel, de a kivitelezők is kedvelik.

A RenoveX 2000 Kft értékesítési stratégiájának fontos része a személyes kapcsolat, szinte családias légkör ügyfeleinkkel. A szoros kapcsolat minimalizálja a kommunikációs problémákat. Ügyfeleink igényeinek gyorsabb és rugalmasabb kielégítésének eszköze weboldalunk is.

Köszönettel tartozunk mindenkinek aki az elmúlt harminc évben egyszerű vásárlóként, illetve partnerünkként támogatta vállalkozásunkat!

Cozombolis Leonidász Péter

Ügyvezető Igazgató

Cozombolis Zoltán

Kereskedelmi Igazgató

Cozombolisné Himer Gréta

Kereskedelmi Asszisztens

A RenoveX sikerének záloga a széleskörű, minőségi, innovatív termékek, melyek a jövő irányába mutatnak. A vállalatunk által képviselt minőség számos alkalommal megerősítést nyert mind a szakma, mind az ügyfeleink részéről.

Referenciák