Renovex 2000 Kft.

5000 Szolnok Botond utca 19.

+36 70 630 5547

+36 30 328 5525

info@renovex.hu

megrendeles@renovex.hu

RENOVEX M

3.390 Ft16.750 Ft

Törlés

Leírás

LÉGPÓRUSKÉPZŐ, FALSZÁRÍTÓ ADALÉKSZER JAVÍTOTT MÉSZHABARCSHOZ PÁRAÁTERESZTŐ BELSŐ VAKOLATOK ELŐÁLLÍTÁSÁRA


Építőipari Műszaki Engedély: A-49/2004

ALKALMAZÁSI ELŐNYÖK
A Renovex M adalékszer tartalmú javított mészhabarcs tixotróp, könnyen felhordható. A habarcs készítésénél finom szemcseméretű homok használható. A habarcsból -a mészhidrát hatására- rugalmas, plasztikus, homogén vakolat keletkezik. A vakolat páraáteresztő képessége -nagy légpórus tartalma révén- 3-4-szer nagyobb, mint a hagyományos normál vakolatoké. Ennek következtében a falazatban lévő építési-, talaj vagy egyéb nedvesség úgy párolog el, hogy az a vakolat szerkezetében és felületén mechanikai vagy esztétikai változást nem okoz. A vakolat gyorsan szárad. 21-28 nap után már festhető.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
A Renovex M tartalmú habarcs alkalmas tégla-, terméskő-, beton- és vegyesfalazatok vakolására beltérben és kültérben egyaránt: pl. pincék, alagsori helyiségek, raktárak, lakószobák valamint homlokzatok és lábazatok tartós felületképzésére.
A Renovex M tartalmú vakolat felszíne önmagában is száraz és sókivirágzástól mentes, amennyiben a falazat legfeljebb 50% nedvesség-telítettségű és max. 0,5 tömeg% vízoldható sót tartalmaz.
Eredményesen alkalmazható a felszívódó talajnedvesség elleni utólagos vízszintes falszigetelési módszerek, (pl. falátvágás, furatsor injektálás, elektroozmotikus eljárások) kiegészítő műveleteként, a szigetelési zóna fölötti falnedvesség-maradvány gyors és folyamatos kiszellőztetésére.

További információk

Tömeg N/A